Dela detta viktiga budskap bland alla era vänner och bekanta

anmälan till välgörenhetsgala
med sarah sjöström, 7-8 oktober

Barncancerfonden bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Med Ert stöd kan vi fortsätta den långsiktiga forskningen, stötta drabbade barn och deras familjer, och komma närmare vår dröm om att utrota barncancer. Det finns flera sätt att bidra under detta event, välj det som passar Er bäst. Och kom ihåg: Alla gåvor är lika viktiga, stora som små. – Vi är tacksamma.

Malmö Kappsimningsklubb grundades 1869, och vi har haft en kontinuerlig verksamhet sedan dess. Vi vill göra detta evenemang till en oförglömlig helg tillsammans med alla våra drygt 4000 aktiva medlemmar och anhöriga. Vi är Malmös största idrottförening, där alla våra medlemmar är aktiva utövare.

Så här anmäler du dig:

Vi anmäler oss till Swim of hope den 7-8 oktober. Arrangemanget är ett samarbete mellan Malmö Kappsimningsklubb och Barncancerfonden. Barnet kommer att simma i antingen en halvtimme eller en hel timme beroende på vilken träninggrupp barnet tillhör, så många meter som möjligt är förstås målet. På motsvarande vis sker även simhoppet.

Våra medlemmar bidrar med en summa per simmad meter - men alla kan inte simma lika långt. Vi viktar om det ekonomiska bidraget per simmad meter beroende på vilken grupp man tillhör. Med omräkning blir bidraget till Barncancerfonden ungefär likvärdigt, och alla har bidragit efter bästa förmåga. Det skall inte bli ekonomiskt betungande. Tillsammans är vi många som bidrar till Barncancerfonden. Om det är mormor som ekonomisk stöttar i slutändan, eller pappas jobb? väljer Ni själva. - Alla goda insatser skall uppmärksammas.

Ange i mailet, genom att klicka på knappen ovan, följande information:
 

Namn på medlem / namn på eventuell stöttande företag

_____________________________________________________________________
 
Kontaktperson

_____________________________________________________________________
 
Telefon

_____________________________ 
 
Mail

_____________________________    



Övrigt:
Samtliga bidragsgivare kommer att finnas omnämnda på klubbens hemsida. Genom att anmäla Er är Ni med i lottdragningen som vilka som kommer att få simma tillsammans med Sarah Sjöström, dvs vinna de åtråvärda "Guldlotterna", "Silverlotterna" och "Bronslotterna".  
Som en bonus kommer det att lottas ut fina priser bland både bidragsgivare och aktiva. 50% går till Barncancerfonden, 25% går till att utveckla simskoleverksamheten och 25% sätts in på ett konto som medlemmen kan använda till att bekosta läger, simutrustning m.m. 

evenemaget äger rum under helgen i simhallsbadet

Simning - Simhopp - Simskola - Simträning - Masters - Rekord - Hoppskola
 
www.malmosim.nu 
Regementsgatan 24, 211 42 Malmö