Arbeta i en av malmös största idrottsföreningar -
Malmö kappsimningsklubb

Tycker du om att arbeta med människor?
Är du intresserad av att testa ditt ledarskap och utvecklas som människa?
Då är passar säkert arbete som idrottsledare dig perfekt.
Malmö Kappsimningsklubb är en av Malmös största idrottsförening med ca 4000 medlemmar årligen. Vi har verksamhet för allt ifrån våra yngsta i baby-/ minisim till simning och simhopp på internationell elitnivå.
Mer om oss som föreningen, hittar du i filen till vänster.
Som medarbetare i Malmö Kappsimningsklubb kommer du att få den introduktion, vägledning och utbildning som krävs för att arbeta och växa inom organisationen. 


För att börja som instruktör med simundervisning i Malmö Kappsimningsklubb ska du vara minst 16 år (det året du fyller 16), det finns ingen övre gräns.
För att trivas som instruktör bör du tycka om vatten och människor. Som instruktör är du alltid i vattnet och visar alla övningar. Du bör vara pedagogiskt lagd och vara duktig på att kommunicera med människor i alla åldrar. Därutöver måste du vara simkunnig och kunna styrka det med ett intyg som är max 1 år gammalt. Eftersom vi arbetar med barn och ungdomar behöver du också klara en kontroll i belastningsregistret.

För att bli babysimsinstruktör krävs förutom ovanstående att du är minst 18 år och har någon form av erfarenhet av barn. Antingen genom egna barn eller t.ex. erfarenhet av att ha varit verksam som instruktör i simskolan, arbetat på förskola eller likande.

Uppfyller du ovanstående krav är du hjärtligt välkommen att skicka ett CV och ett personligt brev till oss på simskola@malmokappsim.se