Om oss

Malmö Simsällskap stiftades 1869 och är Malmös äldsta idrottsförening. Malmö Simsällskap driver simskola och simhopp. Vår systerklubb Limhamns Simsällskap bedriver liknande verksamhet, med den skillnaden att man driver babysim istället för simhopp. En gammal önskedröm och tanke blev i januari 1982 verklighet, då beslut togs att simmare och hoppare från Limhamns Simsällskap och Malmö Simsällskap skulle tävla på SM- och JSM-nivå under det gemensamma namnet Malmö Kappsimningsklubb (MKK). Det innebär att från 1993 har all tävlingsverksamhet bedrivits i Malmö KK och all breddverksamhet i MS och LSS.


POLICIES

Återbetalningsregler vid avbokning i MKK

1. Vid följande tillfälle återbetalas kursavgiften och medlemsavgift 
   till fullo. Däremot uttages en administrationsavgift på 50:-:
  • Avbokning innan kursstart.
2. Vid följande tillfälle debiteras 225 kr:
  • Avbokning lektion 1-3.
 3. Vid följande tillfälle görs ingen återbetalning
  • Avbokning fr o m lektion 4.
  • Vid läger och tävlingar i de fall arrangören inte gör någon återbetalning.
Övrigt:
 
Avbokning vid sjukdom:
  • Om läkarintyg kan uppvisas för frånvaro från minst 5 sammanhängande simtillfällen, så återbetalas resterande del av kursen fr o m läkarintygets datum.
  • Babysim och Minisim  innefattas av ovanstående regler eftersom vi bara har det på SUS och söndagar.
 
Vi är en ideell förening utan vinstintresse men med fasta utgifter för bl.a bassänghyra och lärarledda lektioner. När terminen väl har börjat kan vi tyvärr inte tillhandahålla återköp, nedsatt kostnad för nästkommande termin eller ”ta-igen-lektioner”, pga av att våra grupper är fullbokade.