ANmäla mig till simskola

Du kommer till vår anmälningssida här eller genom att trycka på den lila knappen till höger.
Längst ner på anmälningssidan hittar du våra bokningsbara kurser/ grupper samt information som pris, dag, tid och viktiga datum.
 

Jag vill börja simma! Men vilken grupp ska jag gå i?

Via länkarna nedan finner ni våra olika grupper - läs igenom för att hitta den grupp som passar just dig eller ditt barn. Vi har simundervisning för alla åldrar! (Baby- och minisim har vi endast möjlighet att erbjuda under höst- och vårterminerna.)
 
Har ni några frågor eller är osäkra på vilken gruppnivå som känns mest relevant så tveka ej att höra av er till oss på kansliet@malmokappsim.se  eller på telefon 040-664 31 30, våra telefontider är:
Tisdagar: 12.00-14.0 Onsdagar: 09.00-11.00 Torsdagar: 09.00-11.00
Vår simverksamhet bygger på Svenska simförbundets Simlinje. Ni kan läsa mer om detta på deras hemsida www.svensksimidrott.se .
 
Vi använder samma simkunnighetsdefinition som skolan och de nordiska simförbunden. Simkunnighetsdefinitionen lyder:
”Simkunnig är den som faller i vattnet, får huvudet under ytan och efter att ha tagit sig upp till ytan, på djupt vatten simmar 200 m varav 50 m ryggsim i en följd.”

Information om våra olika grupper hittar du under menyn "Simskola" ovan.

Engagera dig som siminstruktör hos oss!

Har du fyllt 16 år och gillar glada barn?
Är du engagerad, positiv och ansvarstagande?

Då är du den vi letar efter!

Att vara siminstruktör hos oss innebär att dela med sig av vattenglädje till barn i alla åldrar. Vi utmanar barnen till att lära sig simma på ett roligt och lekfullt sätt. Det enda som krävs är att du är simkunnig! Utbildning hjälper vi dig med, den får du av oss.
 
Är du intresserad så hör av dig till simskola@malmokappsim.se 
med bifogat CV.