150 års jubileum den 31 Augusti 2019

Vad har vi gemensamt med Royal Adelaide Golf Club, Kilmarnock FC och Clapham Rovers FC? Jo, precis som dessa eminenta föreningar fyller Malmös äldsta idrottsförening 150 år nästa år och detta måsta självklart firas med besked. Det kommer under 2019 att genomföras ett flertal olika aktiviteter för att uppmärksamma jubileumsåret och kulmen blir en Jubileumsmiddag som äger rum lördagen den 31 augusti 2019.
 
Festligheterna äger rum i anslutning till Simhallsbadet (f.d. Aq-va-kul) där det bjuds på uppvärmning från 18.00 - mingel med drink, förrätt, varmrätt, dricka till maten, dans och allehanda festligheter. Festen kommer att bli en härlig återvändarkväll för alla Er som på något sätt varit med i verksamheten under årens lopp.
 
Inbjudna är alla som på något sätt engagerat sig i MS/LSS/MKK, ( som aktiva, ledare, styrelseledamöter, funktionärer etc.) som vid festdagen är 18 år. För alla kategorier gäller att även respektive naturligtvis är varmt välkomna.

Priset är 450:-/person. I detta ingår förutom middagen även en jubileumsbok som kommer att ges ut i samband med jubiléet. 
Vi ser fram emot samma härliga uppslutning som vid våra tidigare fester. För planeringens skull vill vi gärna ha in din anmälan med betalning senast torsdagen den 27 juni 2019.
Du anmäler dig genom att fylla i formuläret på anmälningssidan samt betalar in festavgiften till MKK:s bankgiro: 931-8551, märk betalning "150 år".

Vi jobbar för fullt med att nå ut med inbjudan och vi behöver din hjälp att nå fram till alla. Därför vill vi Du som ser inbjudan kollar dina gamla kompisar om de också fått inbjudan och be dem anmäla sig.
 
Med hopp om en riktigt trevlig fest och trevliga kringaktiviteter den 31 augusti 2019
 
Hälsningar
Malmö Kappsimningsklubb