Sticker & Tattoo pack

Pris:
45 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Sticker & Tattoo pack

2 x Klistermärke 
7,5 x 5 cm
6,2 x 7,5 cm

2 x Tattoo
3,5 x 4,5 cm
2,5 x 4,5 cm
(observera tattoo är spegelvänd på bild för att hamna rätt vid användning och placering)

*Tillverkaren av materialet som vi använder för dessa tillfälliga tatueringar använder miljövänligt lim, papper och bläck i processen och är hypoallergena och allergitestade. 
Veganska, vilket innebär att de inte är testade på djur och inte innehåller några animaliska produkter.

**Beroende på var du väljer att placera den tillfälliga tatueringen och hur du sköter den kommer den att hålla i cirka 1-5 dagar.

***Den tillfälliga tatueringen behöver en timme för att fästa ordentligt på huden. Var extra försiktig under den första timmen. Duscha till exempel inte direkt efter att du har applicerat tatueringen.

****Den tillfälliga tatueringen håller inte lika länge om den utsätts för varmt vatten. En vanlig dusch ska inte utgöra något problem, men var försiktig när du torkar av så att du inte gnuggar den tillfälliga tatueringen med en handduk.

*****Den tillfälliga tatueringen kommer att slitas bort med tiden, men om du vill ta bort den tidigare finns det några sätt att göra det. Du kan tvätta bort tatueringen med alkohol eller olja (matolja fungerar, men dusch- eller babyolja fungerar bäst). Du kan också ta bort tatueringen med varmt vatten och tvål eller genom att helt enkelt gnugga tatueringen.